Bild på byggbeskrivningen för modellen Detta är en byggsats från Rimbo Grandedär du kan bygga en 6-meters täckt godsvagn med 3,5 meters axelavstånd. Det är en modell som är typisk för svenska 891-banors anskaffningar kring sekelskiftet. I detta fall kommer det att byggas för SRJ.

Jag gillar modellerna från Rimbo Grande. De har en bra mässingsplåt, alla extra detaljer följer med samt det finns en byggbeskrivning som går att läsa. Det cirkulerar en rad så kallade byggsatser som enbart innehåller en mässingsplåt (eller kanske lite ljutdetaljer), vilket jag skulle kalla scratch-aid kit. Kräver normalt sätt mycket mera av den som bygger.

Denna modell är en över en Godsfinka som ser ut som en trevlig modell att bygga. Fast det visade sig att jag hade en del att lära på vägen.

Bild på byggbeskrivningen för modellen

Min hemmabana

Jag har plats för ungefär runt 8-10 meter moduler och två av dessa måste vara en 90 graders sväng. Dessa två moduler kommer att hantera denna kurva i lägenheten. Har inte funderat på vilket landskapa jag skall ha på dessa två moduler. Vi får se.

Till min hemmabana>

Mina moduler

Skala N
Temat för dessa moduler är FREMO N-RE och Sverige. För tillfället finns en rak, fyra kurvor och Rö station med sina tre moduler.
En bunt moduler i skala N>

Skala H0N3
Temat för dessa moduler är SRJ och smalspår för H0. Denna sida innehåller beskrivningar av alla mina moduler, hur de är byggda samt vilken status de har för tillfället. 
En samling moduler för Roslagsbanan SRJ>

Bra Länkar

En kort lista till andra länkar där jag är antingen äger eller är webmaster. Håll till godo.

skeppsmodeller.se >

shipmodelling.eu >

e-legitimation.info >

stockholmsskalabat.se >