Nyheter

Select a news topic from the list below, then select a news article to read.

Ny stil på hemsidan

Min hemsida håller på att få en uppgradering. En helt ny stil. Jag hoppas att innan jul att den är klar med den nya stilen. Men fortfarande finns det en hel del texter där det enbart finns en # kommentar som säger här borde det finnas något.

Flyttat på alla skeppsmodell bloggar

Jag har flyttat på alla bloggar som handlar om mina skeppsmodell projekt. Dessa är flyttade till min nya domän skeppsmodeller.se. Det som finns kvar är en beskrivning av projektet och en hänvisning till bloggar på den nya domänen. Den nya domänen kommer att byggas ut till att hantera alla typer av skeppsmodeller och dess konstruktion.

Min hemmabana

Jag har plats för ungefär runt 8-10 meter moduler och två av dessa måste vara en 90 graders sväng. Dessa två moduler kommer att hantera denna kurva i lägenheten. Har inte funderat på vilket landskapa jag skall ha på dessa två moduler. Vi får se.

Till min hemmabana>

Mina moduler

Skala N
Temat för dessa moduler är FREMO N-RE och Sverige. För tillfället finns en rak, fyra kurvor och Rö station med sina tre moduler.
En bunt moduler i skala N>

Skala H0N3
Temat för dessa moduler är SRJ och smalspår för H0. Denna sida innehåller beskrivningar av alla mina moduler, hur de är byggda samt vilken status de har för tillfället. 
En samling moduler för Roslagsbanan SRJ>

Bra Länkar

En kort lista till andra länkar där jag är antingen äger eller är webmaster. Håll till godo.

skeppsmodeller.se >

shipmodelling.eu >

e-legitimation.info >

stockholmsskalabat.se >